EmpayarKuKuBesi
Penjajah Fotografik Radikal

My name: maharaja kukubesi
My Fotopage: http://komunis.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
imran abdul jabar
Latest entry:Pindah!
Salam kepada yang melawat! Saya mulai memindahkan hasil kerja saya yang ada di FP ni ke laman-laman berikut: http://www.flickr.com/imranabduljabar, dan http://imran.sifoo.com View this Fotopage entry
mr jeff
Latest entry:Busannyaaaaa... photoshop lagi??
View this Fotopage entry
candidsyndicate photography
Latest entry:::: OUR CLIENT ::: NURUL & BADRUL ::: RECEPTION :::
hunting line ::: 012 349 2254 email ::: candidsyndicate@yahoo.com facebook ::: nash_candidsyndicate@yahoo.com facebook ::: lady_ophelia19@yahoo.com Hunting Line 012 349 2254 "terima kasih YA ALLAH kerana memberikan rezeki-rezeki ini kepada kami... semogamu YA ALLAH, permudahkanlah segala pekerjaan kami, berkatilah segala usaha kami dan lindungilah mereka-mereka ini yang telah meletakkan kepercayaan mereka ini terhadap kami. YA ALLAH...sesungguhnya YA ALLAH hanya kepadaMU kami mem... View this Fotopage entry
sabar ye mommy daddy tak lama je lagie...
maharaja kukubesi
Latest entry:c e n t h a adura
View this Fotopage entry
Rejim Mongol
Latest entry:Impian Emas Aizat & Aida
Selamat pengantin baru Aizat & Aida. Harap korang kekal lah sampai bila bila. Gambar nih aku tak edit pun.. kebetulan langsir bilik dia kaler kuning, baju diorang kaler gold greenish, pastu matahari pukul 4 masa tu.. terang satu bilik kaler kuning.. AKu terus terbayang... benson & hedges... golden dream dan terus aku paksa diorang posing kat birai katil tuh hahahaha... Gambar gambar diatas adalah ihsan dari http://flickr.com/rejim(flickr) View this Fotopage entry
Aini Shukri
blacks photography
Latest entry:Pondok Buruk Punk5Hitam
Ahamdulillah...setelah sekian lama saya menyepi...kini saya kembali semula... Buat semua pelanggan2,teman2 dan pengunjung fotopages ni,pondok buruk baru Punk5Hitam kini telah dibuka http://deblacksdesign.com/blog/ Dengan ini resmilah penutupan fotopages ini anda semua bolehlah berkunjung ke pondok buruk saya yg baru utk melihat hasil2 kerja dan karya2 saya...Terima kasih buat semua yg membantu saya utk kembali bernyawa setelah mati buat seketika... Punk5Hitam View this Fotopage entry
Khairul & Ros Resepsi AUG 2007
mariahsafiah muhammadfazli
Latest entry:juwita ratu air mata
View this Fotopage entry
didiz rushdi
Latest entry:athir punk
the latest of athir rakin yg makin mengganas sejak dapat 'kaki'. sekarang dia sudah pandai tidur pukul 11 - 12 tengahmalam. Asyik main aje. Mak dia dah start temper dah dan berkesudahan dengan babah dia aje yg kena sound. Hahahaha. View this Fotopage entry
Mokhriz Aziz
Latest entry:WarungCinta
[size=7]My wedding site at http://warungcinta.fotopages.com sementara tunggu website siap anda leh tgk2 kt sini..enjoyy :-D[/size] View this Fotopage entry
fotoradikal perkahwinan
Latest entry:s e r i d e w i m a l a m
oleh : kukubesi View this Fotopage entry
Gezzeg Photography Design
View this Fotopage latest entry
Aku Keris
Latest entry:Jump
YM ID : six_siderz Email : keris@kukubesi.com Kontek : 016-6854151 tikam depan | komunis empayarkukubesi View this Fotopage entry
Katrina Baharom
Latest entry:sekhantor denhgan khu
View this Fotopage entry
songket fotografi
Latest entry:Faiz & Hany :: Wedding Portraiture
View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016